Италианската диетоложка Сара Фарнети се грижи за фигурата на световноизвестната

...
Италианската диетоложка Сара Фарнети се грижи за фигурата на световноизвестната
Коментари Харесай

Топ диетоложка обясни заради кои грешки дебелеем

Италианската диетоложка Сара Фарнети се грижи за фигурата на световноизвестната актриса Орнела Мути. Тя твърди, че ние подхождаме погрешно при съчетаването на нутриентите и показва публикуваните неточности, които позволяваме, пробвайки се да се храним здравословно, вярно и най-много за събаряне на килограми.

Освен това смесваме комплицирани и елементарни въглехидрати и напълно се отхвърляме от мазнините. Със своя външен тип Сара Фарнети потвърждава, че нейната методика работи и работи.

- Сара, апелирам да посочите какви съществени неточности нормално позволяват хората в метода си на хранене?

- Да стартираме с това, че е нездравословно да се следват стилните течения, които се пропагандират от така наречен гуру диетолози. Ние все по-често пропущаме главните приеми на храна, изтощавайки себе си с недояждане.

Отказваме се от захарта и плодовете, убиваме своя организъм с протеин, считайки фруктозата за безвредна, а пържената храна за зложелател на организма. Ние се тъпчем с овесени ядки вместо с брускети и не разрешаваме пастата да навлезе в нашето меню.

Аз съм повече от сигурна, че в природата няма и в никакъв случай не е имало артикули, от които можем да надебелеем. Но неправилното съчетаване на продуктите към този момент е огромен проблем.

Здравословното хранене е профилактика на развиване на голям брой болести, които не се директно свързани с храносмилането или метаболизма. Запомнете, диетата, както и скъпият костюм би трябвало да се сортират строго самостоятелно.

Цялото изявление, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР