ИТ компанията SoftServe вече има постоянен офис в Бургас. Той

...
ИТ компанията SoftServe вече има постоянен офис в Бургас. Той
Коментари Харесай

ИТ компания откри постоянен офис в Бургас, стартира с 80 специалисти и търси още

ИТ компанията SoftServe към този момент има непрекъснат офис в Бургас. Той се обитава в Конгресния център. Гост на днешното му публично разкриване бе и кметът.

Международната компания с над 5500 чиновници е една от най-големите в този бранш у нас. В софийския офис работят повече от 450 души. SoftServe стартира да набира локален екип през април тази година. Това, че към този момент имат непрекъснат офис, удостоверява желанието им да се открият и развиват дълготрайно в Бургас.

До момента компанията е назначила тук 80 експерти. Поставила си е за цел до края на годината да станат 100. Тя взе участие интензивно в локални събития, провежда лични академии и обучителни курсове дружно с бургаските университети.

" SoftServe е част от Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии, с които имаме одобрено партньорство и организираме доста начинания, ориентирани към развиване на ИТ бранша. Изключително удовлетворен съм, че взаимните ни старания дават резултати. Пожелавам триумф на екипа на SoftServe и се веселя, че вторият им български офис е точно в Бургас “, сподели кметът.

" Вярваме, че с наличието на SoftServe в Бургас ще подпомогнем развиването на софтуерната екосистема в района. Искаме да споделим своя опит и да потвърдим на младите гении, че сполучлива кариера в България е допустима и е единствено на една ръка разстояние ", съобщи шефът на SoftServe – България Андон Симеонов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР