Историята в “Терминатор: Тъмна съдба започва там, където свършва втората

...
Историята в “Терминатор: Тъмна съдба започва там, където свършва втората
Коментари Харесай

Джеймс Камерън обмисля изцяло нова трилогия за Терминатор

Историята в “Терминатор: Тъмна орис ” стартира там, където свършва втората част на паметната лента на Джеймс Камерън „ Терминатор: Денят на страшния съд “ от 1991 година. А новият филмов откъс на кино лентата, който се чака по кината през октомври, към този момент може да се види от най-запалените почитатели на поредицата, оповестява Си Ен Ен.


„ Може да си трансформирала бъдещето, само че не си трансформирала ориста ни “, споделя индивидът хибрид Терминатор от бъдещето Грейс, в чиято роля се превъплъщава Макензи Дейвис.

Събитията в идната лента обаче не са свързани със протичащото се в третата, четвъртата и петата част на франчайза. Затова и почитателите на най-новия филм, който е продуциран от Камерън и режисиран от Тим Милър („ Дедпул “), чакат той да постави завършек на сагата „ Терминатор “.

През миналата седмица Камерън показа с медиите желанието си да направи напълно нова трилогия.

„ Прекарахме няколко седмици в разискване на сюжета и тъкмо каква история желаеме да разкажем, с цел да въведем героинята на Линда Хамилтън – Сара Конър “, съобщи Камерън. „ Когато видяхме резултата от диалозите стана ясно, че имаме материал за три кино лентата, имаме страхотна история, която да разкажем “.

Дали филмът ще прерасне в трилогия зависи напълно от представянето на боксофиса. „ Ако успеем да изкараме пари с „ Тъмна орис “ ще знаем накъде да поемем със идващите филми “, безапелационен е Камерън.

Звездите от първите два кино лентата – Арнолд Шварценегер и Линда Хамилтън се завръщат и в новата лента. Едуард Фърлонг, който изигра Джон Конър като дете във втория филм, в този момент ще играе водача на съпротивата като възрастен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР