Историята се върти в интернет от няколко седмици, но ние

...
Историята се върти в интернет от няколко седмици, но ние
Коментари Харесай

Двойка си направи Ferrari LaFerrari… от сняг

Историята се върти в интернет от няколко седмици, само че ние избрахме да ви я покажем през днешния ден в Денят на влюбените. В комбиниране със снега, който се завърна в по-голямата част от България, считаме че е отлично ентусиазъм в случай че към момента не сте измислили какво да вършиме с половинката си през днешния ден. Ако въпреки всичко концепцията да мръзнете на открито и да „ дялкате “ сняг в избрана форма с неразбираем край не се хареса на женската част, не ни съдете, просто опитваме да помогнем.

Да се върнем на историята на младата двойка от Литва. Във видео под този текст може да видите по какъв начин брачна половинка постепенно, само че сполучливо построява мечтаното Ferrari LaFerrari от сняг, а по-късно даже му придава и цвят с черна, алена и жълта багра. Размерите на снежния автомобил са същите като тези на същинското Ferrari, а елементи като емблемите, ауспусите и джантите са изрисувани ръчно върху боядисаното в алено с черен таван LaFerrari.

Зад камерата стои брачната половинка на снежния дизайнер, която споделя: „ Решихме, че в случай че не можем да си купим колата, то можем да си я създадем сами “. Жената споделя още, че целият план е лишил два дни, като през втория по-голямата част е била изпиване на детайлите и боядисване. Повече може да видите във видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР