Историята се оказа изключително по-гнусна и по-мръсна, обясни тойТошко Йорданов

...
Историята се оказа изключително по-гнусна и по-мръсна, обясни тойТошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов с коментар късно тази вечер: Петков е давал устни разпореждания към председателя на ДАНС

" Историята се оказа извънредно по-гнусна и по-мръсна ", изясни той

Тошко Йорданов с коментар след чуването на ръководителя на ДАНС и външния министър в Народното събрание за изгонените 70 съветски дипломати. Председателят на ПГ на „ ИТН ” дефинира историята като „ извънредно по-гнусна и по-мръсна ”, в сравнение с е предполагал, предава Нова тв.

„ Вчера на закритото съвещание министър председателят е лъгал, когато го питахме всякакви неща. Изслушахме Външно министерство, изслушахме службите. Разказаха какво се е случило. Лъгал е брутално. Първо - еднолично решение и напън върху службите за сформиране на описи ”, изясни той. И удостовери, че Петков е давал устни разпоредби към ръководителя на ДАНС.

Йорданов напомни последователност: „ На 8 юни ние излязохме от държавното управление и от обединението. На 9 юни, без това да е планувано в този Съвет, има точка „ Разни ”. Няма точка „ Руски шпиони ”. Влиза министър председателят и стартира с точка „ Разни ”, която формулира като „ Руски шпиони ”, тъй като пада от власт. И заповядва на службите да вършат това, което вършат ”, разясни ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

Според него министър-председателят в оставка е човек, който употребява държавната машина за себе си.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР