Историите за смелост, доброта и щедрост - това са вдъхновяващите

...
Историите за смелост, доброта и щедрост - това са вдъхновяващите
Коментари Харесай

Николай Дойнов е един от „Достойните българи”

Историите за храброст, добрина и благотворителност - това са вдъхновяващите истории на „ Достойните българи ” . Те са стотици в 17-годишната история на самодейността на " 24 часа " и Българска национална телевизия.

поради документалните си филми за историята на България.

„ Аз не съм историк, само че доста обичам да описвам истории – това е цялата история. Най-голямата мощ на историческата просвета е големия житейски опит, с който борави тя. Няма житейска обстановка, която да не се е случвала в миналото някъде в историята ", сподели по време на церемонията Дойнов.
Той и операторът Росен Илиев пътуваха до Турция и Русия, срещаха се с историци и разнообразни гледни точки. Самият публицист твърди, че историците в днешни времена са като лекари, които знаят разнообразни способи за слагане на диагнозите. Водещият на Новините на NOVA предлага на всички нас да се обръщаме по-често към историята.

За 17-те години, откогато е основан наградата „ Достойните българи ”, към този момент са отличени над 700 души в разнообразни сфери, съдействали с делата си за живота в България.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР