Историческото дърво магнолия, засадено от президента Андрю Джаксън преди векове,

...
Историческото дърво магнолия, засадено от президента Андрю Джаксън преди векове,
Коментари Харесай

Отсичат най-старото дърво в Белия дом по решение на Мелания Тръмп

Историческото дърво магнолия, засадено от президента Андрю Джаксън преди епохи, ще бъде отстранено от градината на Белия дом, оповестява Fox News.

Първата дама на Съединени американски щати - Мелания Тръмп е решила дървото да бъде отстранено, тъй като съставлява риск за сигурността, оповестиха от Белия дом във вторник.

Стефани Гришам, говорителката на Мелания Тръмп, сподели, че първата дама е стигнала до решението, откакто прегледала отчетите на Националната ботаническа градина на Съединени американски щати за отслабеното положение на дървото.

" Тя има вяра, че са положени всички старания да бъде непокътнато историческото дърво ", сподели Гришам в изказване за Fox News, добавяйки, че първата дама е загрижена за сигурността на посетителите и пресата, които постоянно стоят тъкмо пред дървото.

Дървото Магнолия е посадено от президента Андрю Джаксън през 1835 година То се намира в западната страна на двора против втората магнолия, посадена след това за симетричност.

Мелания Тръмп е поискала дървесина от остарялото дърво да бъде непокътната, с цел да се засади нова магнолия на същото място от този разсад.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР