Истинско забавление с много комични ситуации предложи на зрителите новият

...
Истинско забавление с много комични ситуации предложи на зрителите новият
Коментари Харесай

Шест нови двойки се впуснаха в приключението „Един за друг“

Истинско развлечение с доста комични обстановки предложи на феновете новият епизод на любовното премеждие „ Един за различен “. Шест нови двойки се впуснаха във вълнуващата конкуренция, с цел да затвърдят възприятията си и да надвият конкуренцията по пътя към успеха. В предизвикването довечера участниците трябваше да потвърдят, че даже, когато не се чуват, могат да разпознават езика на любовта. Своеобразната олимпиада с над 42 км, изминати в бягане от страна на кавалерите приключи сполучливо за новите попълнения във вилата на любовта, които бяха посрещнати от останалите участници със специфични изненади и доста смях.

Първата двойка, която се впусна в тестването е построила сплотено българско обичайно семейство, състоящо се от мъж, жена, две деца и една кола. Най-голямото благополучие и горделивост за Александрина (30 г.) и Иван (32 г.) са техните наследници, а единственото, което им липсва е къща с двор на умерено място. Колата е петият член на участниците от Кюстендил, които към този момент 10 години живеят в столицата. Докато нежната половинка от двойката влиза в ролята на стопанка и майка на цялостен работен ден, сътрудникът й работи в фамилната баничарница. Приятелите разказват Иван като „ демодиран “, а самият той признава, че не харесва модерните технологии и онлайн връзката.

Втори към новото предизвикателство се насочиха Виктория (33 г.) и Явор (36 г.), които са дружно от 10 години и имат щерка. Нежната половинка в двойката е позната на феновете като адреналинка от „ Господари на ефира “, а към днешна дата има личен салон за хубост. Нейният сътрудник е кондиционен треньор, който паралелно работи в софтуерна компания. След като се постанова да преглътне неналичието на предложение за брак от страна на Явор, чашата на търпението за Виктория прелива след неговото отвращение за второ дете и тя взема решение да приключи връзките им. Следва разлъка от половин година, само че двамата намират още веднъж пътя един към различен и преди месец вземат решение да си дадат втори късмет.

Галина (40 г.) и Владимир (42 г.) живеят в китното село Червена вода с трите си дъщери, четири кучета, три папагала и котка. Тя е избухлива, той - спокоен, само че се допълват съвършено. Нежната половинка разказва колегата си като „ мъжа на нейните мечи “, а той от своя страна я гледа като принцеса. Докато Владимир става рано, грижи се за децата и поема към фамилния зоомагазин, Галина признава, че обича да се наспива, да гледа сериали до обяд и по-късно да стартира работния ден. Съпругата в двойката е доста амбициозна, а идната й цел е да стане кмет на Червена вода, с цел да развие капацитета на селото.

Следващите, които прекрачиха вилата на любовта, бяха Виктория (23 г.) и Георги (24 г.) от Бургас. Въпреки нежната си възраст, младите влюбени са дружно от близо 8 години. Мотивиран от мощните си усеща, Георги съумява да смъкна близо 30 кг. Именно тогава неговата половинка схваща, че характерът е по-голям от външния тип. Той е по-романтичен, а тя мъчно показва страстите си. Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният сътрудник работи като правист в организация за недвижими парцели. Мечтаят за огромна къща и деца, а това лято по време на сантиментална отмора се сгодяват.

Любовната приказка сред идващите участници стартира като преподавател и ученичка. Димана (24 г.) и Христо (32 г.) са дружно от 8 години, само че първата им среща е в учебно заведение, където той е учител по физическо образование. С непримиримост тя съумява да завоюва сърцето на своя фаворит, който първоначално стои на разстояние, поради разликата във възрастта. Днес фамилията се радва на две прелестни деца и хармонични връзки. Димана работи като преподавател, а брачният партньор й е пожарникар. Свързва ги пристрастеността към моторите и любовта към адреналина.

Последните участници, които прекрачиха прага на вилата на любовта в новия сезон на „ Един за различен “ бяха Милена (28 г.) и Цветелин (31 г.) от Свищов. Семейството е дружно от 9 година и двамата са учители. Той е учител по програмиране, а тя – по британски език и литература. Споделят, че специалността им е виновна, само че извънредно удовлетворяваща. Любовната им приказка стартира още в учебно заведение, когато Цветелин прави първата крачка и двамата стават гаджета за малко. Години по-късно двойката се преоткрива и взема решение, че са основани един за различен. Основният проблем в връзките им идва от ревността на брачна половинка, който се трансформира, с цел да задържи любовта на живота си.

Най-добре с тестването за връзка във втория епизод на „ Един за различен “ се оправиха Александрина и Иван, които завоюваха опцията да разпределят новите двойки в стаите на вилата на любовта. Виктория и Христо пък останаха на дъното на класацията и дружно с най-бавните от играта през вчерашния ден – Радина и Петър, ще би трябвало да поемат домакинските отговорности. Истинска изненада за всички участници се оказа разкритието, че Краси Радков и Станислава Ганчева ще бъдат водещи в сезон 4. Какви провокации крият идващите тествания, не пропускайте в новите епизоди на сантименталното предаване – в сряда и в четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР