Истинско чудо е, че младежът, който катастрофира снощи в Милево,

...
Истинско чудо е, че младежът, който катастрофира снощи в Милево,
Коментари Харесай

Чудо! Дрогираният шофьор от катастрофата в Милево оцеля без ...

Истинско знамение е, че младежът, който катастрофира нощес в Милево, е жив. Трясъкът беше необикновен, помислихме, че е умрял на място. А той се отърва без драскотина. Това разясняват хората в пловдивското село, станали очевидци нощес на зрелищния авто екшън.

Както " Марица " заяви, във вторник вечерта, малко след 21,15 ч., дачия с варненска регистрация се заби в оградата на къща. Преди това 20-годишният водач от морския град изпуснал ръководството на колата, която се качила на тротоара, блъснала с в електрически дирек и най-после се врязала в солидна тухлена ограда, като съборила част от нея.

Хората хукнали да оказват помощ, само че за тяхна изненада младежът зад кормилото слязъл самичък от смачканото до неразбираемост возило и декларирал, че му няма нищо. Изглеждал обаче несъответстващ.



На мястото след минути пристигнали кола за спешна помощ и полиция. Младият лидер повторил, че не е потърпевш и отказал здравна помощ. Въпреки това той бил откаран в УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив, където изявил предпочитание да си тръгне след прегледа.

" Пияните, дрогираните и лудите Господ ги пази ", разясниха хората от Милево.

Няма обаче кой да опази 20-годишния водач от ръката на закона. Оказа се, че полевият наркотест му е отчел приложимост на кокаин. По тази причина служителите на реда от сектора в Садово го задържали още в болничното заведение, а сега авариралият младок се намира в ареста на Асеновградското районно.

Срещу него е почнало досъдебно произвеждане. Вероятно варненецът ще отнесе сериозна санкция и ще остане за дълго без брошура поради произшествието, породено след приложимост на опиати.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР