Истинският проблем с партия Възраждане не е липсата на възпитание

...
Истинският проблем с партия Възраждане не е липсата на възпитание
Коментари Харесай

И КОД скочиха срещу партията на Костадинов

Истинският проблем с партия " Възраждане " не е неналичието на образование на нейния водач, а че служи на непознат държавен интерес. С държанието си " Възраждане " унищожава българския общественополитически живот, с цел да направи страната ни слаба и елементарно налична за съветско въздействие.

Това съобщи водачът на партия " Консервативно обединяване на десницата " (КОД) Петър Москов  на конференция през днешния ден в Сливен. Информация за конференцията беше публикувана от пресцентъра на групировката.

Според Москов в тази ситуация задачата на премиера Николай Денков не е за език на омразата, а да употребява дадената му от конституцията власт, с цел да отбрани дейно независимостта на България и на политическия живот в страната, като подреди на службите да разкрият механизмите, по които " Възраждане " обслужва ползите на Кремъл и Русия .
 И Карадайъ, и Нинова осъдиха държанието на
И Карадайъ, и Нинова осъдиха държанието на " Възраждане "

Движение за права и свободи желаят да се мери със същия критерий, когато са пострадали техни депутати

Повод за визитата на Петър Москов в Сливен е било учредяването на регионална организация на КОД. За ръководител структурата е определен някогашният регионален шеф Реформаторския блок Димитър Сяров, а за негови заместници - Георги Мавродиев и Мая Миланова. По думите на Сяров представители на партията към този момент водят диалози за методите, по които КОД ще взе участие в идните локални избори , само че окончателните решения ще бъдат взети по-късно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР