Истински ужас е преживяла водещата Аделина Радева докато се е

...
Истински ужас е преживяла водещата Аделина Радева докато се е
Коментари Харесай

Аделина Радева спаси живота на мигрант, намерен проснат по очи на магистрала Тракия

Истински смут е претърпяла водещата Аделина Радева до момента в който се е прибирала от отмора със брачна половинка си Борис. Двамата се натъкнали на съвсем неподвижен мигрант посред автомагистрала „ Тракия “, написа Ретро.

„ На 320 километър в посока Бургас, на 30 км от Ямбол, в безпомощно положение, по лице на асфалта, в спешната лента, лежеше афганистанец – най-малко по този начин пишеше на баджа му. Сигналът към 112 беше подаден в 13:10 ч. Полицейският патрул и кола за спешна помощ от Ямбол дойдоха в 15:30. Екипът на Българска национална телевизия дойде един час преди тях! Пица да бяхме поръчали, три пъти по-бързо щеше да пристигна! “, споделя брачният партньор на тв водещата, който е прочут режисьор. Аделина Радева незабавно се обадила в Министерството на здравеопазването и с помощта на нейните връзки мигрантът, който бил полумъртъв и насмалко не умрял на асфалта, бил избавен и оживял. Журналистката и брачният партньор ѝ не съумели да схванат детайлности по какъв начин и за какво чужденецът се е озовал там, както и какво му е било породено, с цел да изпадне в безсъзнание и да бъде на косъм от гибелта. Ако не се били отзовали, можело да бъде прегазен или да издъхне поради зверската 40-градусова горещина.

От 3 години насам Аделина Радева още веднъж е част от екипа на Българска национална телевизия и води централната емисия вести там. Преди това тя бе отпред на утринния блок в Нова телевизия дружно с Виктор Николаев, с който бяха считани за стоманен тандем и раздялата им бе мъчно призната от феновете. Журналистката напусна „ Здравей, България “ и медията поради неразбирателства с управлението и се върна при старите си работодатели в Българска национална телевизия, които ѝ подсигурили по-високо възнаграждение и повече привилегии. Като новинар в националната телевизия Радева има и повече време, с цел да практикува заниманието си, а точно рисуването. Миналото лято тя откри първата си галерия с авторски произведения в Копривщица, която бе под наслов „ Неизпратени писма “.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР