Истински екшън и наелектризиращи емоции завладяха участниците в епизодите на

...
Истински екшън и наелектризиращи емоции завладяха участниците в епизодите на
Коментари Харесай

След буря от екшън и емоции, двойка от Пловдив напусна шоуто Един за друг

Истински екшън и наелектризиращи страсти превзеха участниците в епизодите на " Един за различен “ тази седмица. Въпреки огромното предпочитание да останат в най-романтичното риалити, Мария и Виолин завършиха присъединяване си в " Един за различен “. Те се изправиха на елиминации против Веселина и Гани, които получиха безапелационната поддръжка на останалите седем двойки в конкуренцията.

" Гласуването за нас не беше толкоз ненадейно. Изправихме се против една от най-силните двойки, която има доста мощна връзка с другите участници във Вилата на любовта. Тук изпитахме страсти, които няма по какъв начин да изпитаме на открито. Влязохме с усмивка и си тръгваме с усмивка. Беше ужасно да опознаем нови хора и да живеем с тях. Доволни сме от всичко, което направихме тук! “, споделиха Мария и Виолин за представянето си в " Един за различен “.  

Още при започване на седмицата двойката от Пловдив започва играта в дъното на класацията. В мъжкото предизвикателство игра Виолин не се оправи задоволително бързо с прекосяването по трасето, а в женското Мария не съумя да преодолее страха си от височина и се отхвърли. В общото тестване те трябваше да впрегнат опциите си и да разсъждават еднообразно. За страдание Мария не можа да отгатне кои любовни изречения и цитати е избрал да изпише Виолин благодарение на емоджита.

Водещият Емо Чолаков изненада всички с новината, че се постанова да вземат мъчно решение. Тъй като предходната седмица никой не напусна предаването, участниците трябваше да дефинират дали тази или идната седмица с конкуренцията да се сбогуват две двойки. Вотът отреди единствено една двойка да напусне " Един за различен “ тази седмица, а идната с предаването да се разделят две.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР