Истинската любов няма нужда от специален ден, на който да

...
Истинската любов няма нужда от специален ден, на който да
Коментари Харесай

10 идеи за празника на Свети Валентин

Истинската обич няма потребност от специфичен ден, на който да бъде чествана, само че въпреки всичко е хубаво, когато даже календара ни дава мотиви да отбележим възприятията си по по-забележителен метод. Ето за какво Свети Валентин не би трябвало да се подценява и не трябва да се наскърбява с клиширани дарове и изненади.

Без значение дали това e първият ви Ден на влюбените с индивида до вас или към този момент сте дружно от 5-10-15 години, 14 февруари е идеалният мотив да разклатите сивото всекидневие и да извършите жест, който в действителност ще провокира спираща дъха реакция. Ние ви представяме единствено няколко хрумки, а реализацията оставяме на вас! Ето 10 хрумвания за празника на Свети Валентин.

1. Напишете любовно писмо

Да, знаем, че е ерата на имейлите и sms-ите, само че когато мотивът е специфичен може да извадим от дрешника и положителната остаряла романтика, пропита с мирис на мастило и звук на хартия. Не забравяйте, че това е писмо, по тази причина сигурно ще би трябвало да разгърнете възприятията си допълнително от 2-3 фрази.

2. Подарете животинче

Стига с тези плюшени мечета! Изненадайте половинката си с същинско животинче, малко, пухкало и любвеобилно. Коте, куче, зайче, мини таралеж, даже златна рибка. Не забравяйте да предложите помощта си в грижите за любимеца и по-късно и, несъмнено, би трябвало да сте сигурни, че индивидът, на който го подарявате няма алергии към животни.

3. Превърнете празника в игра

Нормално е да чакаме подарък за 14 февруари от своята половинка. Но това може да се случи и под формата на игра. В седмицата преди празника всеки ден давайте по един жокер за това каква тъкмо е вашата изненада. На Свети Валентин подаръкът ще бъде оголен единствено, в случай че обичаният ви е разконспирирал жокерите и е разкрил какво сте му взели. Е, даже и да не е съумял, дайте му подаръка, въпреки всичко е празник!

4. Гара за двама

Нали помните тези сантиментални филми, в които героите се влюбват и изживяват невероятна любовна история, до момента в който пътуват с трен? Шумът от придвижването по релсите, лекото клатене, тясното пространство – всичко това може да се трансформира в съвършен фон за сантиментално преживяване. Наемете купе или спален вагон, подгответе си кошница за пикник с определени виновност, сирена и деликатеси и поемете към хоризонта с половинката си в деня на Свети Валентин.

5. Любов в кухнята

Ако сте от хората, които хапват единствено по заведения за хранене или постоянно поръчват храна за у дома, време е да извършите нещо самоуверено. Сгответе за половинката си и я изненадайте с вечеря за Свети Валентин. Дори и храната да не се получи по най-блестящия метод, може да бъдете сигурни, че ще разтопите сърцето на избраника си, тъй като сте създали нещо особено и в действителност персонално.

6. Неоткрит гений

Всеки прави оценка напъните, които различен поставя особено за него. Този Свети Валентин може да разчувствате половинката си като извадите на показ някой от скритите си гении – да се научите да пеете, да свирите или да напишете стихотворение. Изкуството е без значение, стига осъществяването да е направено с обич и в подобаващата атмосфера, тъй че да отворите сърцето на индивида до вас.

7. Блясък в небето

Зарята е празнична, красива и прочувствена изненада. В взаимозависимост от бюджета, с който разполагате може да развихрите въображението си от това просто да озарите мрачното небе на 14 февруари с цветна приказност, изстреляна собственоръчно от вас до изписване на името на половинката ви във въздуха, квалифицирано от експерти. Каквото и да изберете ще е запаметяващо се и нетипично, въпреки всичко е празник и си заслужава шумотевицата.

8. Флашмоб

Стана изключително известно напоследък, само че защото не е толкоз елементарно да се провежда, евентуално ще сте първите, които ще го създадат за половинката ви. Ще би трябвало да ангажирате познати и другари и да репетирате авансово, само че резултатът ще си заслужава. Не забравяйте да заснемете осъществяването и на видео, с цел да може да го гледате дружно и след прочувствената премиера на 14 февруари.

9. Нека бъде светлина

Ако въпреки всичко държите на свещи, само че не желаете да сте факсимиле, може да го избегнете като просто засилите резултата. Eдно е няколко свещи на масата или в спалнята, а друго е да ги поставите в цялата къща и то по доста. И не се ограничавайте единствено до там, сложете свещи и на стълбите или в двора. Ароматни, цветни, във всевъзможни размери. Ефектът ще е блестящ!

10. Пълна смяна

Ако приемате, че 14 февруари е специфичен и друг ден, бъдете такива и вие. Преобразете се до неразбираемост за своята половинка и я (го) изненадайте с непредвидена визия. Сменете облеклата, грима, прическата си с нещо, което в никакъв случай не сте пробвали. Превърнете се в друга персона и изживейте един неповторим Свети Валентин!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР