Истинска Рапунцел с коса, дълга почти 2 метра, разкри, че

...
Истинска Рапунцел с коса, дълга почти 2 метра, разкри, че
Коментари Харесай

Истинска Рапунцел разкри за най-срамните предложения, които получава ВИДЕО

Истинска Рапунцел с коса, дълга съвсем 2 метра, разкри, че феновете ѝ постоянно я молят да ѝ помиришат косата. По думите ѝ, хубостта на дамата се крие в къдриците на нейната коса.



34-годишната Альона Кравченко от украинския град Одеса си пуска косата от 5-годишна възраст. Мие я веднъж седмично, лишава към час.


Майката на 7-годишните близнаци Валерия и Мирослава си е направила профил в Инстаграм - @alenuwka_longhair - предходната година, където разгласява фотоси на своята невероятна коса на фона на невероятни пейзажи, радвайки своите 13 300 почитатели.

Тя твърди, че е получавала десетки оферти за брак от мъже по интернет, които ѝ оферират даже да дойдат от чужбина, с цел да я видят. Альона обаче отклонява предложенията със смях.


Младата жена е захласната от грижите са дългата си коса още откогато е била дете. Майка ѝ постоянно казвала, че хубостта на дамата се крие в дългата ѝ коса.



Въпреки, че понякога ѝ обира връхчетата, Альона е безапелационна, че в никакъв случай няма да се подстриже късо, без значение от обстоятелството, че от време на време тя настава косата си.


"Още от дете майка ми споделяше, че дългата коса краси дамата, думите ѝ живеят в сърцето ми и до през днешния ден ", споделя украинската и прибавя, че дългата ѝ 1.8 метра коса е манифест на душата ѝ.

"Когато хората видят какъв брой ми е дълга косата, те не могат да скрият своя интерес и страсти, доста е прелестно. Също по този начин, доста идват при мен и ми споделят какъв брой това е красиво и извънредно в наши дни.



Последователите ми са най-хубавите. Винаги ме радват с приятни и положителни мнения. Най-необичайните са молбите да им разреша да ми подушат косата.



Много мъже се възхищават от косата им, желаят да се срещнат с мен, да пътуват, канят ме да посетя тяхната страна...често не давам отговор на такива известия, с цел да не им давам очаквания ", споделя хубавицата.


Альона към този момент няма проекти да пуска косата си още по-дълга, само че споделя, че най-важното е "благодарение на нея тя да се отличава от елементарните дами ". По думите ѝ, "косата пази нейната характерност и автентичност ".

Альона мие косата си веднъж седмично което ѝ лишава към час. Тя употребява натурални артикули и професионални такива, с цел да държи косата си здрава.

Украинската също реше косата си два пъти на ден. Подрязва върховете ѝ на всеки шест месеца.


По думите ѝ, "основната загадка на красивата дълга коса е желанието за такава хубост ".

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР