Истинска бомба активира в нета бившата съпруга на Орхан Мурад

...
Истинска бомба активира в нета бившата съпруга на Орхан Мурад
Коментари Харесай

Шенай Мурад обяви: Обвързана съм, най-после живея!

Истинска бомба задейства в нета някогашната брачна половинка на Орхан Мурад - Шенай Мурад, която се разведе с баладичния артист преди повече от година. Знаем, че раздялата им бе предизвикана от изневерите на Орхан, който скоростно се ожени наново след развода с майката на Сузанита. Това обаче е обособен въпрос, както и че самата Сузи Мурад не желае да чуе за баща си.



Темата в този момент е самата Шенай, която разгласи към този момент обществено със статус в мрежата, че е съществено обвързана. Новият й мъж е българин, който от години живее и си вади хляба в Германия. Какво и къде тъкмо обаче, остава в загадка, както и дали Шенай и той към този момент са обсъждали сватбата си.

Истината е, че откогато е при обичания си в Германия, Шенай освен разцъфна, само че и е тотално неузнаваема. Мнозина взеха решение, че се е тунинговала, а други считат, че просто е заложила на филтрите в телефона си. Каквото и от двете да е обаче, видно е, че тя е в пъти по-красива и младееща отпреди.

" Помните ли я каква посивяла, посърнала и даже грозновата беше?! Прави са хората, че щастието или нещастието на една жена й е изписано на лицето. Вижте я в този момент " грозничката " Шенай - адска мацка е и даже наподобява по-готина от щерка си ", разясняват консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР