Истината в поговорката, че никога не е късно да станеш

...
Истината в поговорката, че никога не е късно да станеш
Коментари Харесай

Адриано Челентано разочарова феновете си с ТВ шоу

Истината в поговорката, че в никакъв случай не е късно да станеш за срам, я удостовери на 81 години самият Адриано Челентано, написа "Монитор ".

Живата легенда на италианската сцена, артистът, чиито части са тананикали най-малко три генерации освен из Апенините, артистът и режисьорът, чиито филми са разсмивали мало и огромно по цялата планета, се издъни безчовечен с едно мижаво телевизионно шоу. На което Челентано се саморекламираше най-малко от месец като главен водещ, основен сценарист, създател, композитор и режисьор, само че което откакто бе излъчено в понеделник и вторник в най-гледаното тв-време накара милиони италианци да разлюбят идола. Просто тъй като той бе взел сънародниците си на подбив, на майтап, за мезе, изобщо за всеядни мизерници, на които можеш да поднесеш без да ти мигне окото мръсотия, вместо обещаното им, примерно, печено агнешко. Очаквайки те да му се радват до лудост, но не се получи!

„ Адриан “ – по този начин Челентано бе кръстил шоуто си, само че по този начин бе нарекъл и анимационния филм, излъчен в две елементи след трийсет минутен театър с много тъпи смешки и гегове. Като предстоящият както от публиката в театъра „ Камплой “ на Верона, по този начин и от милионите телевизионни фенове същински Адриано, съвсем не се появи. С други думи появи се, само че за броени минути, като първата вечер като се изключи че мълча, сподели и две – три нелепици от по няколко думи. А втората вечер не промълви безусловно нищичко и се изяви напълно като дънер, освен това извърнат с тил към публиката и телевизионните камери. Опитаха се да остроумничат трима известни артисти, които трябваше да го „ подпрат “ с разговори и монолози, само че с изключение на много тревиални, някои от излиянията им се оказаха и изплагиатствани. После стартира и „ пренесената “ в 2068 година анимация, в която часовникарят Адриан, изшлайфан като секс-символ от надарения художник Мино Манара, ухажва гаджето си, само че в това време в името на положителното се изявява и като Супермен. Който тръшка на земята петима негодяи, опитващи се да изнасилят две девойки и се саморазправя с бандитите, трансформирали Неапол в международен център на мафията. Решава, несъмнено, и екологични проблеми, само че както писа един вестник през вчерашния ден „ като се бори за чиста природа, карайки остарял, разхлопан и безпределно замърсяващ я автомобил... “

Познато до болежка, високомерно, разочароващо, претенциозно, тревиално, скучно, примитивно, безсмислено, с изтъркани послания – това бяха оценките на болшинството италиански медии за анимацията „ Адриан “ и за шоуто около нея. Още по-безмилостни бяха изцепките по адрес на Челентано в обществените мрежи, които завряха от мнения, правещи на пух и прахуляк легендата. А някои критици напряко оплакаха тв-компанията на Силвио Берлускони „ Медиасет “, която похарчила 20 млн. евро за излъчената по флагмана й „ Канале 5 “ стратегия без обаче да получи предстоящата гледаемост. Спецът пък на в. „ Кориере каузи сера “ по дребните екрани сред Алпите и Сицилия - Алдо Грасо предложи в прав текст на Челентано повече да не се взема за бог Исус Христос, в случай че желае хората да го запомнят с положително.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР