Истината е, че промяната се случи и промяната е необратима,

...
Истината е, че промяната се случи и промяната е необратима,
Коментари Харесай

Лияна Панделиева: Датата се преосмисля, животът няма да е подложен повече на социализъм

Истината е, че смяната се случи и смяната е необратима, както и че животът ни няма да е подложен повече на социализъм. Режимът се отрази най-вече на хората, които тогава са били на 40-50 години. Не съм се разочаровала, защото не съм била очарована по време на прехода. Това сподели Лияна Панделиева, известна още като ”усмивката на демокрацията ”.
Имаше ентусиазъм, само че и отчаяние. Но нали по тази причина искахме свободата – с цел да избираме. В същото време има хора с доста сполучлив бизнес. Нали сме наясно, че няма страна, в която няма единствено богати и единствено небогати. Да, някои споделят какъв брой повече се получавало в други страни. А запитват ли се какъв брой им коства превозът и че би трябвало да оцеляват на самун и маргарин. Ние обаче получихме свободата да се усмихваме, сподели още тя пред Българска национална телевизия.

10-и ноември е спомен. Много персонална оценка е дали може да се назова празник. Много са датите, на които означаваме основни промени. Тази памет ще претърпи доста заключения и преосмисляне, съобщи Панделиева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР