Истанбулската конвенция е опит за джендър превъзпитание, Конституционният съд правилно

...
Истанбулската конвенция е опит за джендър превъзпитание, Конституционният съд правилно
Коментари Харесай

Психиатър: В Истанбулската конвенция не става ясно кой е жена

Истанбулската спогодба е опит за джендър превъзпитание, Конституционният съд вярно я отхвърли, съобщи психиатърът Николай Михайлов. 
 Подписът на правосъдния министър под Истанбулската спогодба следва да бъде отдръпнат, счита Каракачанов  Истанбулската спогодба опонира на Конституцията, реши Конституционен съд
Тя е потребна, с цел да попадне в областта на образованието и да се извърши промяна на женския облик, сподели лекарят по бТВ. По думите на експерта " не излиза наяве кой е жена ". Понятието " джендър " с съображение плаши хората, счита доктор Михайлов. 

Само при лекомислен прочит може да се одобри, че Конвенцията ще се бори с насилието над дами. Насилието е нещо непоносимо, само че си имаме законодателство, посочи доктор Михайлов.  

Патосът на Българска социалистическа партия да желае предварителни избори е учреден на опозиционната инерция, само че друго е да упражняваш власт. Тя обичайно мъчно се упражнява от Българска социалистическа партия, разяснява психиатърът. Нинова е храбра и поредна, тя е кадърен политик в съпротива. Старае се да покрие всички пластове на българската социалност - да бъде елементарен с елементарния, да бъде елитарна. Но Бойко Борисов няма конкуренция в това отношение. Той не би трябвало да се преправя, с цел да пътува по калните пътища, да беседва с този или оня, разяснява доктор Михайлов. По думите му харизмата на просторечието, на простонародността на Борисов, не може да бъде сравнявана с никого. 

В политическото държание на вицепремиера Валери Симеонов има известна ненормалност, разяснява още Николай Михайлов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР