Испанското държавно управление ще утвърди в понеделник незабавни ограничения за

...
Испанското държавно управление ще утвърди в понеделник незабавни ограничения за
Коментари Харесай

Испанското правителство ще одобри спешни мерки за пестене на енергия

Испанското държавно ръководство ще утвърди в понеделник незабавни ограничавания за пестене на сила. Те включват ограничаване на температурата в офиси, хотели, търговски обекти и в обществения транспорт. Мерките плануват температурата в закрити обществени пространства и транспортни средства към този миг да не е по-ниска от 27 градуса през лятото, а през зимата да не надвишава 19 градуса.

Спестяването на сила е задача на всички, настоя министър ръководителят Педро Санчес и прикани да не се носят вратовръзки като жест за пестене на ток. " Както виждате, не нося вратовръзка. Това значи, че всички можем да спестяваме ток. Помолих министрите и всички обществени служители, както и частния отрасъл, когато не е необходимо, да не носят вратовръзки.

Така ще допринесем за спестяването на сила - нещо, което е по този метод необходимо на страната ни. " Санчес подчертава, че с рестриктивните мерки испанските ръководещи са в синхрон с останалите европейски страни на фона на високата инфлация и войната в Украйна.

През юли инфлацията в Испания е достигнала най-високото си ниво от 38 години насам - 10,8 на 100, записва статистиката Според Санчес това са рационални ограничавания без съкращения, които ще се отразят положително на финансовото положение на жителите и конкурентоспособността на индустрията и фирмите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР