Испанският Валенсия, заедно с мениджърската агенция GPS, ще предоставят възможност

...
Испанският Валенсия, заедно с мениджърската агенция GPS, ще предоставят възможност
Коментари Харесай

Треньори от Валенсия селектират таланти на “Спортпалас”

Испанският Валенсия, дружно с мениджърската организация GPS, ще дават опция на всички деца да попаднат в елитната тим на програмата, която дава отличен късмет да бъдат селектирани от западноевропейски тимове.

Събитието ще се организира от 16 до 18 март на футболния терен на НСБ “Спортпалас” като тренировките ще се водят от испански треньори от академията на Валенсия, които имат богат опит в търсене на млади и перспективни играчи. Елитната стратегия цели да приготви по най-хубавия метод младите футболисти с цел да може те да имат шанса, в случай че бъдат определени, да се състезават за място в академията на Valencia C.F. или други академии на професионални клубове от Европа.

Програмата е основана за играчи и вратари родени от 2002 до 2010 година и включва три стадия, които са подбрани по подобен метод, че да дават отговор на потребностите на футболистите във всяка възрастова група.

Футболистите, родени от 2002 до 2006 година, които покажат, че са най-подготвени от пробите от 16 до 18 март, ще бъдат извикани за идната стъпка – да образуват народен тим на страната за тяхната възраст. Всеки народен тим ще играе против други подбрани деца от други страни в интернационалния шампионат “Valencia C.F. Elite Tournament”, който ще се организира в Нафлио сред 2 и 5 април 2018 година.

Турнирът, както и камповете, на които ще бъдат подготвяни децата, ще бъдат проведени и под мониторинга на Академията на испанския Валенсия.

Децата, родени от 2007 до 2010 година, ще могат да се включат в “отворения ден” на пробите и ще се допрян до методиката на Валенсия и метода, по който те упражняват в своята академия. Футболистите, които покажат качества ще бъдат наградени и влизат в листата на Валенсия и GPS за надарени футболисти, които би трябвало да бъдат следени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР