Испанският тенисист Рафаел Надал не се притеснява от загубата от

...
Испанският тенисист Рафаел Надал не се притеснява от загубата от
Коментари Харесай

Надал: Ситуацията не е катастрофална, целта ми е Ролан Гарос

Испанският тенисист Рафаел Надал не се тормози от загубата от Карлос Алкарас в четвъртфиналите на шампионата по тенис от сериите „ Мастърс “ в Мадрид (Испания), а е насочил цялото си внимание към „ Ролан Гарос “, написа организация АП.

„ Приемам загубата изцяло обикновено и умерено. Знам каква е посоката, която би трябвало да подкрепям, с цел да бъда подготвен за конкуренцията в Париж. Това е моята цел сега “, разяснява Надал след провалянето от 19-годишния си съотечественик.

35-годишният испанец дойде в Мадрид без да е провел пълноценна подготовка и съобщи, че е направил оптималното на този стадий. „ Имам и положителни, и неприятни дни. Ситуацията не е пагубна. Състезавах се с вярната конфигурация. Мисля, че времето, което прекарах на корта е положително “, сподели още Рафаел Надал.

„ Очевидно е, че би трябвало да подобря играта си. Сега е моментът за работа и съм убеден, че нещата ще се развият в вярната посока. Трябва да последвам вярната стратегия, а целта е физическото ми положение “, добави Надал, който ще се опита да завоюва 14-а купа от шампионата от Големия шлем „ Ролан Гарос “.

„ Оптимист съм, само че ще забележим по какъв начин ще се случи “, приключи Надал.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР