Испанският колос гостува тази вечер на Алавес в мач от

...
Испанският колос гостува тази вечер на Алавес в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Алавес 0:1 Барселона, Френки де Йонг с късен гол!

Испанският исполин гостува довечера на Алавес в мач от 22-ия кръг в Ла Лига. Двубоят на стадион " Мендисорота " е с начален час 22.00 българско време и ще можете да го наблюдавате


Барселона предстоящо взе контрола над топката от първата минута и и го резервира през цялото първо полувреме. Каталунците обаче изглеждаха безидейни в офанзива, където мъчно се добираха до обстановки за отбелязване на гол във вратата на Алавес.
Голови положения през първата част на процедура липсваха, като в самия завършек на полувремето Алавес можеше да вкара. Пере Понс напредна с топка в крайници към наказателното поле на Барса и стигна до стрелкова позиция, само че ударът му бе разочароващ - право в тялото на Марк-Андре тер Щеген.
В 63-ата минута пристигна и първото съществено състояние за гол за Барселона. След центриране в наказателното поле на Алавес се стигна до безредие, което разреши на Жерар Пике да доближи до топката на далечната греда и да засече от близка отдалеченост, само че стражът на Алавес Пачеко избави.
Десет минути по-късно Алавес имаше искания за дузпа. Томас Пина се сблъска с влезлия като запаса Нико и падна на тревата в наказателното поле. Главният съдия обаче не видя учредения за присъждане на 11-метров углавен удар.
Стартови сформира:
Алавес : Пачеко, Агирегабирия, Ескаланте, Лагуардия, Лопес, Льожен, Пина, Понс, Риоха, Хасон, Хоселу
Барселона : Тер Щеген, Алба, Араухо, Пике, Дест, Бускетс, Педри, Френки де Йонг, Торес, Абде, Люк де Йонг
ПРЕДИ СРЕЩАТА:
След отпадането си от Купата на Краля тимът на Барселона се концентрира напълно върху представянето си в шампионата на Испания. Тимът се е прицелил в топ 4 в Ла Лига, като победа в днешния дуел ще го приближи на една точка от четвъртия в събота.
Възпитаниците на Шави се изправят против 19-ия Алавес, който е в доста неприятна форма. Алавес няма победа в шампионата от ноември насам, като в последния кръг бе победен от Бетис с 4:0. Тимът обаче направи еднакъв с Барселона на " Камп Ноу " в края на октомври, което им дава очаквания, че още веднъж могат да вземат точки против своя прославен противник.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР