Испанският женски футболен отбор е много близо до спечелването на

...
Испанският женски футболен отбор е много близо до спечелването на
Коментари Харесай

Алексия Путеяс и Дженифър Ермосо - съотборнички, приятелки или нещо повече

Испанският женски футболен тим е доста покрай спечелването на Световната купа, откакто победи на полуфиналите против един от любимците на този шампионат - тима на Швеция, с голове на Салма Паралуело и Олга Кармона.
 Алиша Леман, Алекс Морган и кои са най-популярните футболистки в обществените мрежи преди Световното състезание по футбол за дами
5-те най-секси футболистки на международното за дами

Милиони въздишат по тях

Испанките ще се изправят против Англия на 20 август, а мачът ще се организира на стадион Accor в Сидни, Австралия. Момичетата вече са в австралийската столица, където са съсредоточени напълно в провеждането на своите тренировки преди огромния край.

Алексия Путеяс, носителка на две Златни топки и състезател на футболен клуб Барселона, дойде на Световното състезание след сериозна травма на предна кръстна връзка, само че това не й попречи да има минути на популярност в мачовете, в които успяхме да я забележим още веднъж един до друг с  Дженифър Ермосо- дуото, което се открои толкоз доста, до момента в който играха дружно в Барса. 
 Снимка 630261

Всеизвестен факт е, че и двете футболистки, като се изключи че се схващат доста добре на терена, имат ужасно другарство отвън него. Състезателката на Пачука де Мексико е един от ветераните в националния тим дружно с партньорката си Алексия. И двете имат редица провали за националния тим и трябваше да се борят доста, с цел да се класират за край на Световното състезание. Те обаче продължиха да се поддържат и да дават най-хубавото от себе си, с цел да получат опцията да бъдат международни първенци. Да забележим дали фантазията им ще се сбъдне.
 Снимка 630260

Връзката сред Алексия и Дженифър започва във футболен клуб Барселона през 2013 година, когато Дженифър Ермосо подписва за каталунския клуб. Те споделят доста триумфи с този тим, като играят заедно и за националния.
 Снимка 630262

През 2022 г. Ермосо разгласи подписването си с мексиканския тим Пачука. Успяхме да забележим двете футболистки и отвън терена на церемонията по връчването на Златната топка. Дженифър Ермосо не искаше да пропусне един от най-хубавите моменти в кариерата на своята съотборничка Алексия Путеяс в националния тим. " Най-доброто занапред следва, само че следва още доста работа. Горда ". Така нападателката на испанския народен тим се обърна към приятелката си в обществените мрежи, откакто тя получи премията предходната година.
 Световното по футбол за дами - футболистките, поради които продължаваме да го гледаме през 2023 година
Момичетата, поради които гледаме Световното по футбол за дами

Кои са най-хубавите играчи от четвъртфиналите

И макар че близостта на двете футболистки разсъни съмнения дали не са повече от приятелки, от Hola обръщат внимание, че и Алексия, и Дженифър си имат половинки до себе си. Джени Ермосо е обвързана с Паула Никарт, докато Путеяс има връзка с инфлуенсърката Олга Риос.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР