Испанският и европейски шампион Реал Мадрид е готов да надцака

...
Испанският и европейски шампион Реал Мадрид е готов да надцака
Коментари Харесай

В Реал Мадрид са сигурни, че ще спечелят битката за Белингам

Испанският и европейски първенец Реал Мадрид е подготвен да надцака британските клубове за Джуд Белингам, който се чака да коства към 100 милиона евро идващото лято, твърди „ Sun “. Мадридчани към този момент направиха първите стъпки в конкуренцията за подписа на звездата на Борусия Дортмунд, макар че тимовете от Англия го следиха още от дните му в Бирмингам.

Смята се, че Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Челси и първенецът Манчестър Сити имат сериозен интерес към 19-годишния полузащитник. Но в Мадрид имат вяра, че са в отлична позиция да убедят Дортмунд да договорят Белингам още преди края на сезона. Ръководството на Реал вижда англичанина като изчезналата им част в средата на терена.

„ Лос Бланкос “, който продаде бразилеца Каземиро на Манчестър Юнайтед през август, знае, че времето на 37-годишния Лука Модрич и 32-годишния Тони Кроос изтича. На „ Сантиаго Бернабеу “ към този момент привлякоха в последните два сезона френското дуо Едуардо Камавинга и Орелиен Чуамени, само че считат, че Белингам ще бъде съвършената трета фигура в центъра на терена.

Медиите в Мадрид също са на мнение, че англичанинът съвсем несъмнено ще премине в Реал, като Marca пусна фотография на Белингам на първата си страница в четвъртък. Това беше най-ясният знак, че Реал упорства за привличането му и диалозите сред двата клуба към този момент са почнали.

Но това ще бъде тежък удар за тимовете от Висшата лига, които също толкоз мощно се стремят да върнат Белингам назад в Англия, откакто той оправда всички упования с изявите си в Бундеслигата.

Белингам, който напусна Бирмингам за Дортмунд през 2020-а година, се чака да бъде в стартовите 11 на Англия на Световното състезание идващия месец. Въпреки че „ вестфалци “ съумяха да го задържат предишното лято, като му сложиха цена от 130 милиона евро, се чака да го продадат следващата година и то за по-малко пари, а точно за към 100 милиона евро.

Real Madrid move in on Jude Bellingham and are confident of beating Liverpool, Man Utd and Chelsea to £87m transfer |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР