Испанският град Гуадалахара ще бъде център на европейската художествена гимнастика,

...
Испанският град Гуадалахара ще бъде център на европейската художествена гимнастика,
Коментари Харесай

Влага притеснява грациите преди старта на Евро 2018

Испанският град Гуадалахара ще бъде център на европейската художествена гимнастика, тъй като от петък до неделя той ще бъде хазаин на шампионата на Стария континент. В него в спор за медалите ще взе участие родният отбор в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова. Катрин Тасева и Невяна Владинова ще ни показват в самостоятелната конкуренция.

Момичетата на Весела Димитрова споделиха, че ще би трябвало да доизчистят някои грешки, само че ще бъдат подготвени за първото съревнование. Катрин Тасева обаче се тормози от високата мокрота в залата.

" В тази зала играхме преди към 2 седмици, тя ни е позната. Чувстваме се доста добре ", показа след първата публична тренитровка Лаура Траатс.

" На подиум тренировката имахме грешки, само че се надявам да успеем да ги почистим. Имаме още една подиум подготовка, на която да ги изпробваме и на надпреварата да сме в добра форма. ", добави Елена Бинева.

Своята подиум подготовка направиха и девойките от самостоятелното - Невяна Владинова и Катрин Тасева, които ще се състезават единствено в многобой. На този шампионат няма конкуренция на обособените уреди.

”Направихме добре подиум тренировката. Беше значимо да пробваме килима, залата, осветлението ", показа Владинова, а Тасева добави: " Тук е доста влажно. Влагата е доста огромна и ще бъде доста мъчно с лентите ". btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР