Испанските власти обявиха днес, че са разбили голяма мрежа за

...
Испанските власти обявиха днес, че са разбили голяма мрежа за
Коментари Харесай

Испанските власти разбиха канал за трафик на наркотици под прикритието на хуманитарна помощ за Украйна 


Испанските управляващи оповестиха през днешния ден, че са разрушили огромна мрежа за трафик на опиати, която е прекарвала канабис в колета, представяни като филантропична помощ за Украйна, съобщи Франс прес.

Испанската Гражданска армия е задържала тридесет души в границите на интервенцията, извършена в няколко андалусийски града, измежду които Севиля, Малага и Гранада.

Заподозрените са с испанско, украинско, немско и мароканско поданство. Те са се снабдявали с канабис от полетата в самостоятелната област Андалусия, прецизираха органите на реда.

" Те са укривали опиатите в кашони, които са представяли като филантропична помощ за Украйна ", съобщи още Гражданската армия.

За задачите на незаконната търговия са употребявани микробуси с украинска регистрация. В известието на управляващите се акцентира, че по този метод трафикантите " са се надявали, че ще минават гладко през полицейски и гранични инспекции ".

В рамките на интервенцията са били конфискувани 800 000 евро, 2500 растения канабис и огнестрелно оръжие, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР