Испански защитник е бил пред трансфер в ЦСКА-София, но всичко

...
Испански защитник е бил пред трансфер в ЦСКА-София, но всичко
Коментари Харесай

ЦСКА-София се разминал с испански защитник

Испански бранител е бил пред трансфер в ЦСКА-София, само че всичко е пропаднало поради раздялата с Любослав Пенев. Става въпрос за централния защитник Иван Маркес. Той играе в полския Корона (Киелце) и самичък разкри, че е бил покрай премeнаване на “Армията”.

Маркес е бил желан персонално от Любослав Пенев, с който са работили дружно във Валенсия Б. Високият 191 сантиметра състезател е бил измежду любимците на треньора и по тази причина той е имал предпочитание да го докара в България. Известно е, че Пенев имаше известни проблеми със отбраната, откакто реши да се откаже от услугите на Божидар Чорбаджийски. Той очевидно е имал съответна концепция по какъв начин желае да наподобява защитата му.

Иван Маркес е младеж на Малага. В ранните си години той играе в редица по-скромни тимове като Атлетико Малагеньо, УД Сан Педро и Ел Пало. След това даже стига до втория тим на Атлетико Мадрид, само че там изкарва единствено няколко месеца, след което се мести в Осасуна. Следващата му спирка е Б тима на Валенсия, където се засича с Любо Пенев. Интересно е, че и прехвърлянето му в Корона е станал с помощта на непосредствен до Любо управител.

“Меридиан мач”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР