Испанската полиция разби организирана престъпна група за трафик на наркотици,

...
Испанската полиция разби организирана престъпна група за трафик на наркотици,
Коментари Харесай

Разбиха престъпна група в Испания, внасяла големи количества марихуана в Северна Европа

Испанската полиция разруши проведена незаконна група за трафик на опиати, която незаконно внасяла огромни количества хашиш и марихуана в Северна Европа, съобщи ДПА.
На разнообразни места в испанската южна самостоятелна област Андалусия са били задържани 100 души. Конфискувани са над 5 тона хашиш и 230 кг семена от марихуана, заяви на уеб страницата си Гражданската армия.
Бандата превозвала дрогата, превозена преди този момент с моторници от Мароко през Средиземно море, нагоре по река Гуадалкивир до Севиля и я укривали в хранилища сред други товари.
След това опиатите се изпращали с камиони за Франция и още по на север. Два от камионите били засечени в Испания, а един - във Франция.
Испания от дълго време е значим директен регион за опиати от Северна Африка и Латинска Америка към Северна Европа. През 2019 година полицията залови 38 тона кокаин и 350 тона хашиш.
В самата Испания броят на наркоплантациите се усилва. През 2019 година на територията на страната бяха открити 1.5 милиона растения канабис.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР