Испанската полиция разби най-голямата мрежа за контрабанда на кокаин в

...
Испанската полиция разби най-голямата мрежа за контрабанда на кокаин в
Коментари Харесай

В Испания разбиха най-голямата в Европа мрежа за трафик на кокаин

Испанската полиция разруши най-голямата мрежа за контрабанда на кокаин в Европа, като 61 обвинени бяха задържани и 4 тона кокаин бяха конфискувани.

Полицията удостовери, че арестуваните 61 души са най-вече от Балканите и че дружно с кокаина са конфискувани 2,5 тона марихуана и огромни количества пари, заяви DPA.
 След въпроси към Рашков - ще има ли скандал със зам.-председателя на ГЕРБ в Народното събрание на тематика наркотрафик? След въпроси към Рашков - ще има ли скандал със зам.-председателя на ГЕРБ в Народното събрание на тематика " наркотрафик "?
Иво Мирчев, дясната ръка на Христо Иванов в „ Да, България ”, част от обединението „ Демократична България ”, официал...

Разследването, довело до акцията, е водено от европейския полицейски орган Европол и включва чиновници от Германия, Хърватия, Словения, Сърбия, Колумбия и Съединени американски щати.

13 ареста, осъществени в Испания по-рано тази година, са осъществени в градовете Мадрид, Барселона, Малага, Тарагона, Жирона и Валенсия. Другите арести са осъществени в Словения и другаде.

Бандата е контрабандирала огромни количества кокаин от Южна Америка до Европа и го е разпространявала по целия континент. Изземването е станало, когато пратка от 1,25 тона кокаин, импортирана в Европа с транспортен съд от Бразилия, е пристигнала в Испания.

Полицията съобщи, че защото водещите членове на групата са извънредно мобилни, не живеят на никое място и непрекъснато пътуват от страна в страна.
 В Мианмар изгориха планини от дрога В Мианмар изгориха " планини от дрога "
Властите на Мианмар изгориха опиати на стойност над половин милиард $ в цялата страна в събота, трансформирайки в пушек опиат, хероин...

Бандата е разполагала с големи финансови запаси. Функциите на обособените членове на бандата, техните пътища и контакти, както и маршрутът на опиатите от Южна Америка до всяка европейска страна последователно са били избрани при дълготрайно детайлно наблюдаване, оповестиха от полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР