Испания победи Гърция с 1:0 като гост и по този

...
Испания победи Гърция с 1:0 като гост и по този
Коментари Харесай

Испания удари Гърция и оглави групата си

Испания победи Гърция с 1:0 като посетител и по този метод оглави своята квалификационна група за Световното състезание в Катар идната година. Това се случи и с помощта на неуспеха на досегашният водач Швеция, който малко по-рано през днешния ден се провали при гостуването си в Грузия. Единственото попадение в мача падна в 26-та минута от дузпа, а създател на гола стана Пабло Сарабия.
 Грузия победи Швеция с 2:0 в международна подготовка
Швеция се срина в Грузия

Скандинавците усложниха задачата си за класиране напред

Футболистите на Испания започнаха по-активно срещата и сътвориха няколко рискове пред вратата на домакините. В 24-ата минута иберийците получиха дузпа за игра с ръка в наказателното поле на защитник след корнер. Зад топката застана Пабло Сарабия и откри резултата в интерес на " алената хала ".
 Снимка 553244
Източник:

Домакините започнаха много интензивно втората част и се пробваха да застрашат вратата на Унай Симон. Луис Енрике реагира и смени цялото си нахлуване в опит да освежи дейностите на своя отбор в предни позиции. Това обаче не докара до огромни промени в протичащото се на терена и двата отбора по този начин и не успяваха да основат съществени рискове и положения за попадение.

С успеха Испания се изкачи отпред в групата и към този момент има 16 точки, а вторият в групата Швеция е с 15. Двата тима ще се изправят в директен конфликт за продобиване на групава след три дни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР