Испания е последният участник във финалната четворка на Лига на

...
Испания е последният участник във финалната четворка на Лига на
Коментари Харесай

Испания удари Португалия в края и се класира за финалната четворка в Лига на нациите

Испания е последният участник във финалната четворка на Лига на нациите, откакто победи в гостуването си на Португалия с 1:0 в срещата от Лига А, група 2.

Единственото попадение в срещата бе дело на Алваро Мората (88`), който в края на мача се трансформира в воин за " Ла хала роха ".

Така Испания се причислява към компанията на Италия, Нидерландия и Хърватия. Преди началото на срещата " мореплавателите " пък имаха преднина от 2 точки в класирането в група 2 на Дивизия А и се нуждаеха единствено от тъждество, само че в последна сметка се провалиха
 Португалия - Испания: 0:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Португалия - Испания: 0:1 (Развой на срещата по минути)

Вижте детайлности

Испанците постановиха играта си след първия съдийски сигнал, само че мъчно стигаха до рискове пред вратата на Диого Коща.

В деветата минута Пабло Сарабия получи подаване от фланга. Той стреля към вратата от границата на наказателното поле, само че топката рикошира в крайници на бранител.
 Снимка 589026
Източник:

В 23-ата минута домакините претендираха за дузпа, след като Кристиано Роналдо се свлече в наказателното поле след прикосновение със бранител. Съдията Даниеле Орсато обаче остана безгласен.

Играчите на Фернандо Сантош имаха отлична опция да поведат в резултата в 32-ата минута, когато положително подаване в наказателното поле стигна до Диого Жота, който стреля, само че Унай Симон избави атрактивно.
 Снимка 589025
Източник:

Две минути след началото на втората част Португалия имаше нова отлична опция. Жота открадна топката от Дани Карвахал и изведе зад защитата на Испания Кристиано Роналдо, който стреля, само че Симон съкрати ъгъла и избави.
 Снимка 589024
Източник:

В 77-ата минута Алваро Мората сподели отлична техника пред наказателното поле и стреля рисково, само че Диого Коща избави.

В 88-ата минута обаче " Ла хала роха " стигна до по този начин мечтаното попадение. Нико Уилямс откри с глава откри безусловно свободния Мората, който от близко се разписа безпроблемно.
 Снимка 589021
Източник:

В добавеното време на срещата Кристиано Роналдо получи хубаво извеждащо подаване, само че не уцели добре топката при ниския си удар и разреши на Унай Симон да избави с лекост.
 Култов Пикси: Рецепта за прекъсване на Халанд? Аз да не съм готвач...
Култов Пикси: Рецепта за прекъсване на Халанд? Аз да не съм готвач...

Тази вечер Сърбия и Норвегия играят съдбоносен мач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР