Испания е най-популярната европейска дестинация за руснаците, които кандидатстват за

...
Испания е най-популярната европейска дестинация за руснаците, които кандидатстват за
Коментари Харесай

Коя е най-популярната дестинация за бягащи от мобилизацията руснаци

Испания е най-популярната европейска дестинация за руснаците , които аплайват за шенгенски визи. Това сочат данни на туристическия портал TourDom.

Според визовия специалист Дмитрий Волков през седмицата от 26 септември до 2 октомври,  непосредствено след оповестяването на частичната готовност в Русия, е имало нарастване на търсенето на визи, само че през идната седмица броят на поръчките стартира да понижава и съвсем доближава равнището от август.

Статистиката сочи, че Испания е станала водач по брой поръчки за визи. Причина за това е скоростта на разглеждане на заявките, както и опцията те да бъдат прегледани два пъти по-бързо при заплащането на визовата такса в двоен размер.

На второ място по мечтани дестинации се подрежда Италия, а на трето - Франция, която е много лоялна към съветските туристи и бързо им издава визи.

Според TourDom, с цел да се усилят възможностите за утвърждение на шенгенски визи за руснаци, туристически сътрудници поучават да бъде направена покупка на недвижимо имущество, което внезапно подвига възможностите за приемане на визи.

По-рано Асоциацията на туроператорите на Русия се оплака, че европейски самолетни компании, в това число Finnair, Ryanair и Lufthansa, не позволяват съветски жители на борда.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР