„Ислямска държава продължава да тероризира футболния свят с шокиращи плакати.

...
„Ислямска държава продължава да тероризира футболния свят с шокиращи плакати.
Коментари Харесай

"Ислямска държава" продължава със заплахите срещу футбола преди Световното в Русия

„ Ислямска страна " продължава да тероризира футболния свят с шокиращи плакати. След като преди няколко дни терористичната организация популяризира постер на Лионел Меси, който е затворен зад решетките и плаче с кървави сълзи, този път ИДИЛ направи колаж на националния селекционер на Франция Дидие Дешан, който единствено преди месец бе в София за мача против България.



Текстът върху плаката с Дешан гласи: " Ще продължим да ви тероризираме и да скапваме живота ви " с маскиран джихадист над треньора, оповестява БТВ.

Колажът на Дешан, който е разгласен за " зложелател на Аллах ", е дело на организацията УАФА, която играе ролята на медия за терористите, чиято последна цел е да всее боязън измежду футболните почитатели по света.



Терористите не престават да всяват боязън преди Световното състезание по футбол в Русия идната година.
До този миг Франция е от най-засегнатите страни от офанзивите на ИДИЛ,, само че точно по време на футболен мач обаче бе осуетена най-голямата, може би, офанзива, като гардовете на „ Стад дьо Франс " съумяха да спрат терорист по време контролата Франция - Германия в кървавата вечер на 13 ноември 2015-а, когато атентатор-камикадзе се взриви, само че отвън стадиона.

Миналата седмица се появи друга фотография, на която емблемата на Мондиал 2018 е до маскиран въоръжен човек пред " Волгоград Арена ", с надпис: " Очаквайте ни ". Световното състезание ще се организира в 11 съветски града от 14 юни до 15 юли.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР