Искрен Митев от ПП отнесе забележка в парламента, след като

...
Искрен Митев от ПП отнесе забележка в парламента, след като
Коментари Харесай

Искрен Митев отнесе забележка в парламента, след като каза, че част от депутатите са руски шпиони

Искрен Митев от Политическа партия отнесе забележка в Народното събрание, откакто сподели, че част от депутатите са съветски шпиони.

" Двете политически партии, от които едните са известни като шпионите на Русия в залата, а другите пък персонално посланикът на Русия - госпожа Митрофанова, сподели, че ще гласоподава за тях, тези две партии са единствените, които очевидно не желаят да пазят българския народен интерес, а интереса на непозната страна ", сподели Митев.

След думите му председателстващият съвещанието Никола Минчев го прикани да се придържа към тематиката, а да не наскърбява сътрудниците си.

" Моля да наложите наказване на господин Митев за лъжите, които изрече от трибуната за парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ". Такова непочтено поведение никой не си е разрешавал към Българска социалистическа партия ", сподели минути по-късно социалистът Борислав Гуцанов.

Минчев се съгласи, наложи забележка на съпартиеца си, а депутатите на Българска социалистическа партия и " Възраждане " му ръкопляскаха, написа обстоятелства.бг.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР