Искате ли отношенията ви с партньора да бъдат перфектни и

...
Искате ли отношенията ви с партньора да бъдат перфектни и
Коментари Харесай

6 начина за подобряване на отношенията, отнемащи едва минута

Искате ли връзките ви с колегата да бъдат съвършени и в същото време това да не изисква доста старания? Ако отговорът ви е „ Да “, тогава е време да научите няколко трика за възстановяване на връзките ви, всеки от които лишава тъкмо една минута.

При толкоз благоприятни условия, които предлага модерният метод на живот, би било грях да не се възползваме оптимално от тях.

Нека да не забравяме, че дамата е източник на сила, а мъжът има потребност от нея. Така че, всичко е във вашите ръце. Как да подобрите връзките с колегата единствено за минута, дано научим в този момент.

Прегърнете го

Прегърнете колегата си допустимо най-силно и задръжте по този начин тъкмо една минута. По този метод той ще усеща топлината ви на интуитивно равнище през целия ден. Телесният контакт с обичания човек усилва производството на хормона допамин, виновен за удоволствието.

Изпратете му известие

Изпратете на вашата половинка известие за това какъв брой ви липсва, какъв брой ви е добре, когато сте дружно и му напомнете за акцентите от вашата връзка. Когато го прочете, той сигурно ще почувства вашата любов и ще се усмихне с признателност за благия жест.

Зарадвайте го с обичаната напитка или закуска

Купете обичаната му напитка, десерт или лека закуска. Това в действителност е дребно нещо, само че ще му усъвършенства настроението незабавно. Не единствено, че след работа ще се наслаждения на нещо вкусно, само че ще се почувства специфичен, ще знае, че мислите за него и желаете да го зарадвате.

Подарък без мотив

Изпращайте на обичания човек подарък без причина (на работа или у дома, когато ви няма). Прикрепете към него картичка с нежни думи и му кажете какъв брой доста значи за вас. Не е нужно подаръците да са скъпи или огромни. Всяко дреболия ще свърши работа, в случай че е съобразена с неговия усет и е купена с обич и грижа.

Изпратете гласово известие

С гальовен тембър и нежни думи. Ще има извънреден резултат. Няма да отнеме повече от минута, само че пък половинката ще бъде сюрпризирана и трогната.

Изненадайте го с блага записка

Ако приготвяте на половинката си обяд за работа, може да сложите вътре и любовно обръщение. Това няма по какъв начин да не го накара да се почувства по-добре, колкото и под напрежение да е деня му. А вечерта, когато се прибере от работа, настроението ще е друго.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР