Искате да спечелите милионите от лотарията. Да забравите за всички

...
Искате да спечелите милионите от лотарията. Да забравите за всички
Коментари Харесай

Артър започна да търка лотарийни билети през 1989-а, а днес има...

Искате да спечелите милионите от лотарията. Да забравите за всички проблеми и просто самоуверено да тръгнете към Бали или други по-екзотични локация. И по малкия екран всичко това наподобява толкоз действително, че няма по какъв начин да не се случи и на Вас, нали? Запознайте се с Артър Рейн, той е почнал да търка билети през 1989-а година, когато с татко му държат малко магазинче. Определя се като лотогист и колекционира всяко едно билетче, което в миналото е съумял да изтърка, надявайки се на триумфа. Чудите се какъв брой са минали през ръцете му? Скромната сума от 57 000.

За разлика от всички останали фанатици обаче, Артър колекционира билетите и не постоянно всичко е за парите. В края на 89-а година почнал да резервира по един нов билет, въпреки и да не печели, с което разширил съществено своята сбирка. Много постоянно даже взимал билетите на клиенти, които към този момент са получили облагата си и лишават картона от всякаква стойност.

Оказва се, че това занимание не е независимо и има особено световно общество за колекционирането на билети. Някои даже разменят билети и покриват много съществени дистанции за по-добрата договорка. Артър може да се похвали като колекционерът, притежаващ всеки един билет, пуснат в миналото в Ню Джърси. И въпреки множеството да нямат особена облага, билет на Хърбърт Хувър може да коства към 500 $. Може ние да сме луди или просто да не разбираме, само че един картон без никаква стойност в никакъв случай не би могъл да коства 500 $, най-малко не и в нашата галактика.


И тъй като мнозина се чудят какъв брой най-вече е спечелил с повече от 57 000 билета, отговорът ще Ви изненада. Артър не е милионер и оптималното, което в миналото е прибирал са скромните 1000 $. Самият той признава, че през същата е изтрил доста повече и това е оптималната му облага. И той, както и доста други хора, най-вече фамилията му, отхвърлят да разсъждават по този метод и имат вяра, че всичко това е просто едно занимание.

Самият Артър признава, че играе с билетите, тъй като най-малко по този начин пази загатна жив за него и татко му, в дребното магазинче, където са продавали същите билети. И въпреки мнозина да не откриват необикновен смисъл, колекционерът е благополучен, че най-малко не му се сърдят за странното занимание.


Все отново помислете за 57 000 билета. Не са 100, не са и 1000. А и толкоз ли да няма шанс, че в никакъв случай да не съумява да купи верния билет. Пишем тези редове за всеки един от Вас, който счита, че последната заплата ще бъде натъпкана в билети и по-късно ще отлети за Марс. Това няма да се случи, по-възможно е да извършите нещо ново и да повишите стандарта си на живот, в сравнение с нещо друго.

Източник: men.hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР