Искат задържане под стража за 20-годишен старозагорец, който на 6.08.2019

...
Искат задържане под стража за 20-годишен старозагорец, който на 6.08.2019
Коментари Харесай

Искат задържане под стража за млад старозагорец, хванат да кара без книжка

Искат " задържане под стража " за 20-годишен старозагорец, който на 6.08.2019 година, в гр. Стара Загора, управлявал „ Рено “ без шофьорска брошура, като действието е осъществено в едногодишен период от наказването му по административен ред за ръководство на моторно транспортно средство без надлежно удостоверение за ръководство – с наказателно разпореждане издадено от Началник бранш „ Пътна полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора, влезнало в действие на 18.04.2019 година - закононарушение по чл.343в, ал.2 от Наказателния кодекс, оповестяват от пресцентъра на прокуратурата,

В хода на формираното бързо произвеждане е открито, че на 6.08.2019 година обвиненият Б.П. бил в гр. Стара Загора. Той бил недееспособен лидер, като нямал издадено удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство и регистрирани категории, само че все пак за следващ път управлявал лек автомобил, марка “Рено “. Обвиняемият бил спрян за инспекция и било открито, че разполага единствено с документи за автомобила, само че не и такива, доказващи дееспособност на лидер на транспортно средство.

Обвиняемият Б.П. е престъпно проявен и осъждан за осъществено от него съзнателно закононарушение от общ темперамент (управляване на транспортно средство след приложимост на алкохол). Деянието на 06.08.2019 година е осъществено в изпитателния период на предходното му наказание.

Районен съд – Стара Загора е решил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение, че Б.П. е направил закононарушението, за което са притеглен като обвинен и съществува действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Взетата по отношение на Б.П. мярка за неотклонение може да се апелира и стачкува пред Окръжен съд – Стара Загора. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР