Искането за предсрочно освобождаване на началника на НСО ген. Емил

...
Искането за предсрочно освобождаване на началника на НСО ген. Емил
Коментари Харесай

Румен Радев няма да уволнява шефа на НСО

Искането за предварително освобождение на началника на НСО ген. Емил Тонев очевидно обслужва нечии частен интерес, само че не и публичните . Искането да освободя шефа на НСО не подхожда на закона. самодейността принадлежи на президента, не на държавното управление. Има орган, който управлява дали има нарушавания. Отправените към мен претенции и претекстове са повърхностни и несъстоятелни, тяхната фактология не дава отговор на настояването. Продължаването на опитите да се подчинят и приватизират службите не е в публичен интерес.

Това съобщи президентът Румен Радев, който е в село Бързия, Берковица.

Той още веднъж повтори, че показаният му отчет е лекомислен, неплатежоспособен, претекстовете навяват внушения за началника на НСО.

Българският президент Румен Радев прикани всички дипломатически представители на непознати страни в страната ни да не дават оценки и да не се месят в нашите вътрешни каузи . Поведението на посланика на Русия Елеонора Митрофанова от дълго време прекрачи границите на положителния звук, само че с нейното отзоваване ще стане ли по-безопасно извеждането на нашите моряци, какви са другите възможности за доставка на енергоносители , запита той.

Българската позиция във връзка с евроинтеграцията за РСМ се базира на правила и резултати, а не на наложените периоди. Всяко отклоняване на държавното управление от българския народен интерес ще провокира сривове, изясни Радев

" Външнополитическите съветници на премиера да не квалифицират македонските българи като малцинство . Това може да взриви целият развой. Това не подхожда на историята ", сподели Радев.

За избора за гуверньор на Българска народна банка чакам решението да способства за стабилността на нашата банкова система, съобщи Радев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР