Искаме ключовите проблеми на страната да не се премълчават. Защото

...
Искаме ключовите проблеми на страната да не се премълчават. Защото
Коментари Харесай

Да се изправиш срещу Путин! Проговори най-близкият човек до Навални

Искаме основните проблеми на страната да не се премълчават. Защото в случай че гледате съветска телевизия през днешния ден, там главно се разискват Сирия, Украйна, Съединени американски щати, Европейски Съюз, само че не и Русия.  Трябва да освободим стопанската система от белезниците на централизиран монопол, в които я е оковал Владимир Путин. Това съобщи пред Българска национална телевизия Владимир Милов, някогашен сподвижник на Борис Немцов и стопански консултант на опозиционния водач Алексей Навални, написа Пик.

 

" 70% от популацията е насила да харчи парите си повече за храна. За друго не стигат. Официалните изследвания би трябвало да се четат сред редовете. Хората, които имат вяра на Путин, са единствено 10%. Признаците за неодобрение в Русия са доста огромни и тези 80% от утвърждението за Путин - това е страхът от промени. Ние се опитваме да променим тази опция ", съобщи Милов.

Той е един от малцината, дръзнали да съдят Владимир Путин. " През 1999 година бях на 27 години - физически нищо не съм могъл да заграбя. Затова в епохата на 90-те има доста митология и неистини ", съобщи икономистът.

" Ако Немцов не беше погубен, дега демократите щяха да са в държавната Дума ", разяснява още той.

" Ако Путин завоюва вследствие на почтени избори, ще ги признаем. Но той не е подготвен. Нас по всевъзможен метод се пробват да ни изолират. И ни декларират - няма да пуснат Навални на изборите, т.е. той е конкуренция ", съобщи Владимир Милов. 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР