>Искаме да прибавим частица от Коледния дух към настроението на

...
>Искаме да прибавим частица от Коледния дух към настроението на
Коментари Харесай

Коледни билети за концерта на Найджъл Кенеди във Варна само до 31 декември

> " Искаме да прибавим парченце от Коледния дух към настроението на варненци и феновете на стойностната музика от цяла Североизточна България и Черноморието, които чакат гастрола на Кенеди - споделя Мария Кондова, управител на организация " Елит проджектс ". - Затова през всички дни до края на декември ще предлагаме билетите за концерта на изумителния цигулар виртуоз на цени с 10 лева по-ниски от постоянните. Нарекохме акцията " Подари прекарване! ", тъй като имаме вяра, че по този начин ще дадем опция на повече фенове да споделят незабравимото чувство от срещата с големия музикант и да създадат на своите близки подарък, който ще се помни цялостен живот. "

Кенеди ще стартира новата 2018 година с концерти в Санкт Петербург, Москва, Вилнюс и Рига. Във Варна го чакаме с неговия бенд и с стратегия, която хвърля мостове сред предкласиката, джаза и неговите лични композиции, наречена " Бах среща Гершуин ". Известен с емоционалността си и с разтърсващите си импровизации, Кенеди сигурно ще извърши и поредност от бисове, които обичайно са най-атрактивната част от всяко негово излизане на сцената и карат публиката да се усеща като на джаз или рок концерт.

Найджъл Кенеди продължава да бъде на върха на своята изключителна международна кариера. Започнал като изобретение на великия Йехуди Менухин, въодушевен от иконата Стефан Грапели и неистово предан на своята цигулка, той влиза в историята на актуалната интерпретация на класическата музика със своя неподчиняващ се на обичайните канони жанр на театрално наличие. Кенеди не крие пристрастията си, не цензурира изрече и облеклото си, не се преценява с разпоредбите на аристократичния бон звук. Провокацията е в кръвта му, която кипва елементарно и от китарните рифове на Джими Хендрикс, и от успехите на обичания му футболен тим Астън Вила. Кенеди се радва на любовта освен на публиката по целия свят, която го посреща постоянно като супер звезда, само че е и притежател на многочислени влиятелни музикални награди, измежду които премиите BRIT, ECHO и редица номинации за Grammy. Негови албуми с музика от Барока до наши дни стават платинени и златни, а най-новият му албум " My World " към този момент оглавява чартовете за класическа музика в Обединеното кралство.

Билетите за концерта на Найджъл Кенеди във Варна са на цени от 50 до 120 лева По време на акцията " Подари прекарване " до 31.12.2017 всички билети се продават с 10 лева отстъпка от постоянната цена. Могат да се купят от касите на Двореца на културата и спорта, на Фестивалния и конгресен център.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР