Искаме да подадем ръка и да покажем на хората там,

...
Искаме да подадем ръка и да покажем на хората там,
Коментари Харесай

Община Поморие дарява 10 000 на пострадали от наводнението в Карловско

Искаме да подадем ръка и да покажем на хората там, че не са сами, сподели кметът Иван Алексиев

Да бъде направено подаяние на стойност 10 000 лева в поддръжка на потърпевшите от наводнението села в община Карлово. Това предложи кметът Иван Алексиев в докладна бележка до Общински съвет – Поморие.

„ Искаме да подадем ръка и да покажем на тези хора, че не са сами. Колкото и да се стараем, нормално се оказваме неподготвени за естествени стихии като тази. Трагедията в потърпевшите села е голяма, целият живот на тези отрудени хора се стопи под водата и знаем, че всяка стотинка сега би им била в помощ ”, разяснява кметът Алексиев пред формалното издание на Община Поморие - pomorie.bg.

Предложението бе в съгласие с ръководителя на Общински съвет Адам Адамов и следва да бъде прегледано на идващото съвещание на локалния парламент. Средствата ще бъдат обезпечени от Резерва за непредвидени и неотложни разноски на Община Поморие.

„ Радвам се, че и просветните институции на територията на общината към този момент подеха сходна самодейност. Вярвам, че всички сътрудници ще поддържат предлагането ни, тъй като по този начин ще допринесем за по-бързото възобновяване на естествения живот по тези места. ”, сподели ръководителят на Общински съвет Адам Адамов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР