Искам да заявя, че е крайно време след толкова безуспешни

...
Искам да заявя, че е крайно време след толкова безуспешни
Коментари Харесай

Кирил Петков: Време е България да влезе в Шенген

„ Искам да заявя, че е извънредно време след толкоз безуспешни опити българският парламент да проработи и да стартираме да решаваме действителните проблемите на хората с действителна законодателна стратегия “, с тези думи Кирил Петков от Политическа партия стартира своето слово на първото съвещание на 49-ото Народно събрание през днешния ден. 

„ Земеделието и подпомагането на дребните и междинни ферми в България би трябвало да стане приоритет, не е обикновено България да има едни от най-плодородните аграрни земи в Европа. Българското земеделие би трябвало да стане народен приоритет ", сподели още той.

" Време е България да влезе в Шенген. Ще е пагубно страната ни да бъде изолирана и българските жители да се усещат като втора употреба европейци. Заслужаваме да се присъединим към шенгенското пространство дружно с Румъния ", акцентира той.

Петков обърна внимание и на това, че би трябвало да се одобри Законът за антикорупционната комисия.

" Само по този метод всеки държавен чиновник, който продължава да вижда публичните пари като негови персонални, ще може да понесе своята отговорност. Време е да стане ясно, че всички са равни пред закона ", сподели той.

Кирил Петков обърна внимание на образованието и опазването на здравето.

" Ще предложим да продължим политиката за по-високи заплати на учителите. Ще работим за всеки българин да има достъп до качествено здравно обслужване. Можем да спрем загубата на лекарите и сестрите в чужбина с почтено възнаграждение. Всичко това може да бъде реализирано, без да усилваме налозите, като спрем корупционните течове и възстановим положителната събираемост на налозите ", сподели още той. 



 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР