Искам да стане ясно, че Украйна настоява да води тази

...
Искам да стане ясно, че Украйна настоява да води тази
Коментари Харесай

Радев от Рожен: Украйна настоява да води тази война, но сметката плаща цяла Европа

Искам да стане ясно, че Украйна упорства да води тази война, само че също по този начин би трябвало да е ясно, че сметката се заплаща от цяла Европа. Тази война има доста измерения – икономическо, обществено и политическо. Тя е опасност и риск за цяла Европа. Това сподели президентът Румен Радев от Рожен, където е за откриването на събора, съобщи сътрудник на " Фокус "

По думите му е извънредно време да стартира да се мисли трезво и обективно за войната в Украйна.

" Нашите ръководещи се пробват неистово да ни убедят, че изпращайки военна помощ, те покачват нашата сигурност. Напротив – всички виждаме, че този спор се задълбочава изрично. Колкото повече оръжия гълтам, толкоз повече починали хора, толкоз повече опустошения толкоз по-голям риск, толкоз по-дълго ще се точи тази война ", съобщи още президентът.

Във връзка с разпределението на комисиите в Народното събрание, президентът сподели: " Очевидно е, че циничният сюжет от записите е в ход. Формулата е доста елементарна. Тя е власт против легитимация. Разбира се, за сметка на излъгания български гласоподавател ", е мнението на президента.

Нели ГЕРГЬОВСКА

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР