Искам да припомня клетвата, която дадохме преди 4 месеца –

...
Искам да припомня клетвата, която дадохме преди 4 месеца –
Коментари Харесай

Премиерът Донев: Последствията от глупавите управленски решения са трайни и трудно заличими


Искам да напомня клетвата, която дадохме преди 4 месеца – да съблюдаваме Конституцията законите на страната да се ръководим от ползите на хората. Поисках работа на 100% и умни решения за всеки български жител. Нищо не се е трансформирало от упованията ми. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. при започване на постоянното съвещание на Министерски съвет през днешния ден.

„ Служебното държавно управление е краткотрайна власт, познаваме добре конституцията и сме наясно с този неоспорим факт. Ще прибавя и друго несъмнено събитие – властта е краткотрайна, даже и най-дългоуправлявалият има власт до време. Последствията от глупавите управнически решения обаче са трайни и мъчно заличими, не го забравяйте “, напомни той.

„ В сряда, в 10 ч., стартира постоянно съвещание на Министерски съвет. Започваме работа с разискването на решение за еднократна помощ за отопления за 300 лева за още 50 хиляди български фамилии. Право на тази помощ имат фамилиите с деца с трайни увеждания, деца без право на наследствена пенсия от умрял родител, деца сираци, хора с увреждания, потърпевши от пожари и наводнения и други естествени бедствия през тази година, както и подпомагани от страната ветерани от войните, военни инвалиди и военно потърпевши. Министър Лазаров ще рапортува плана на постановлението “, осведоми още Донев.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР