„Искам да го попитам на нас изгодно ли ни беше

...
„Искам да го попитам на нас изгодно ли ни беше
Коментари Харесай

Експремиерът пак дава акъл: БСП трябва да върнат мандата още днес

„ Искам да го попитам на нас преференциално ли ни беше референдума на Слави Трифонов да го вкарваме дружно с президентските избор? Ананиев ми е очевидец, когато обсъждахме, че това не е преференциално за ГЕРБ. Аз споделих, че вие желаете да сложим ГЕРБ преди 50 милиона държавна пара? Сега те желаят да минем половин милиард за избори, да объркаме народа да върви три седмици на избори, единствено и единствено да завоюва Радев. Видяхме какво могат да вършат. “, разяснява Борисов.

" Най-много ме нервира като кажат, че ще пращат хора на границата. Ние бяхме създали да няма нулева миграция. Отидох в Брюксел и донесох 360 млн. лева на България за границата. Сега щели да вършат нови центрове. Само ще похарчат едни нови пари. Външната политика е цялостен неуспех. Ние сме срещу незаконната миграция. Чак в този момент започнаха да приказват, че видите ли трябвало да си приказват и да гледаме гласоподавателите. Как ще изчегърташ първата и втората политическа мощ. Ще се учудя, в случай че Корнелия Нинова стартира да приказва, откакто три партии са и споделили, че няма да вършат коалиция с нея. " - сподели Борисов.

Относно самия Слави Трифонов и изявлението му по Българска национална телевизия, Борисов разяснява:

„ За страдание, това, което виждам не е в посоката в която би трябвало да се гледа и да му се търси отговорност. А основно какъв му бил типа и какво е положението му. Напротив, тъкмо за това той заслужава почитание. За силата на духа, всеки от нас е бил болен, ходил е с патерици, знае какъв брой е по-трудно да си вършиш работата или това, за което гласоподавателите са ти своя глас. Много се разяснява снощното присъединяване на Слави Трифонов. И несъмнено, вярно да е по националната телевизия - тя е социална телевизия. Правят изключение за него - вършат, тъй като днеска, по-точно до през вчерашния ден всичко зависеше от него. " - сподели той.

„ Когато им е отказал, внезапно стана неприятно. Кога стана неприятен Слави Трифонов? Всички заедно не работеха ли за Слави Трифонов, а в този момент е неприятен, тъй като не им кандиса за техни министри. Но стана ясно, че задкулисието в големи размери. А сякаш те се бореха със задкулисието. Ние разбрахме ли по кое време Христо Иванов е бил при Слави Трифонов или Мая Манолова, беше ли оповестено? Нали щеше всичко да е пред хората, пред медиите, обществено и транспарантно. Не го разбрахме, нощес го разбираме. Ама и Кирил Петков и Асен Василев са се борили за постове и са били там. Няма неприятно, обявете го. Няма нищо необичайно да се срещат водачи и да беседват, само че да го разгласят “, съобщи още Борисов.

„ Съберете си кажете, Мая Манолова министър председател, Корнелия Нинова вице министър председател, Хаджигенов. Радев насъска народа един против различен. Срещна ме възрастен човек и ми споделя: „ Връщай се и бии тези гадове “. Аз му споделих, че на нас война не ни би трябвало, ние вътрешно ще се избием. Ние по този начин за враговете си не сме говорили “ - разяснява експремиерът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР