Искам да благодаря на всички софиянци, които днес излязоха да

...
Искам да благодаря на всички софиянци, които днес излязоха да
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Продължавам битката да бъда кмет на всички софиянци

Искам да благодаря на всички софиянци, които през днешния ден излязоха да гласоподават. Благодаря, че гласоподаваха за една по-различна София, която да бъде ръководена от хора, които я обичат, с цел да може да стане прекрасен, чист, зелен и организиран европейски град, където няма хора втора употреба. Това съобщи претендентът за кмет на София Васил Терзиев, повдигнат от „ Продължаваме Промяната - Демократична България ”, който съгласно данните на екзитполовете води в конкуренцията за столицата със забележителна преднина.

Терзиев благодари и на политическите партии и организациите, които застанаха зад кандидатурата му. „ Много огромно благодаря за това, благодаря за тази поддръжка! Радвам се, че четири месеца бяхме на терен. Нещо, което не се е случвало в сходен вид акция. Проведохме една извънредно позитивна акция, където хората имаха опция да се срещнат с нас, с нашия екип, с концепциите ни за града ”, добави той.

„ Това, което от самото начало сме казвали, е че ние работим за София, търсим решенията за всички софиянци, а не се нареждаме против някои претенденти. Работим за софиянци, желаеме да благодарим на всички и да кажа, че аз не преставам борбата да бъда кмет на всички софиянци. Борим се за всички софиянци, което вършим през последните четири месеца ”, разяснява още Терзиев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР