Искам да благодаря на българското правителство за активното участие в

...
Искам да благодаря на българското правителство за активното участие в
Коментари Харесай

Юрген Щок с важни думи за България и Интерпол СНИМКИ

Искам да благодаря на българското държавно управление за дейното присъединяване в нашата световна организация. България е една доста безвредна страна, само че е изправена пред някои провокации. Например от задгранични бойци, които употребяват България като директна страна, с цел да се придвижват към други страни от Европейски Съюз, както и някои проведени престъпни групи. Това показа пред медии генералния секретар на Интерпол Юрген Щок.

"България е една от 20-те най-активни страни в нашата организация, която се състои от 194 членки. България също по този начин употребява интензивно нашата база данни и принадлежности и обменя информация с нашата организация'', уточни Щок.



"България оказва поддръжка на Интерпол и по този метод подсигурява сигурността и на други страни от района. От своя страна Интерпол подкрепя България в нейните старания в битката с престъпността'', означи още генералният секретар на интернационалната организация.



Вътрешният министър Младен Маринов отличи с награди чиновници от Гранична полиция на професионалния им празник.

Наградени бяха основните и старши инспектори и инспекторите Димитър Димитров от Гранична полиция в Елхово, Георги Фучеджиев от Свиленград, Яни Пейчев, зам.-началник на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Капитан Андреево, Русев от същия пункт, Дойчин Иванов от Свиленград, Иван Зотов от Граничен контролно-пропусквателен пункт в Елхово, Мирослав Георгиев от отдела за инспекции, както и Венцеслав Тушков от защитата на държавната граница.



Министърът на вътрешните работи връчи грамоти на анализаторът Теодора Анастасова, Георги Георгиев от "Човешки запаси ", Катя Евтимова от административното обслужване на Драгоман.



По заповед на основния секретар Ивайло Иванов с признателност и 100 лв. бяха наградени още редица чиновници, след което бяха връчени още 17 грамоти и 70 писмени похвали.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР