Иска ми се България да се пребори за силен ресор

...
Иска ми се България да се пребори за силен ресор
Коментари Харесай

Мария Габриел: Иска ми се да имаме силен ресор в следващата Еврокомисия

„ Иска ми се България да се пребори за мощен сектор в идната Европейска комисия, който носи изгоди и за нашата страна, и за Европа ”.
 Мария Габриел остава еврокомисар, Лиляна Павлова отива в Европарламента
Това коментира в предаването „ Здравей, България ” еврокомисарят по цифрова стопанска система и цифрово общество Мария Габриел. Тя бе и лидер на листата на ГЕРБ за евровота. Вчера стана ясно, че Габриел се отхвърля от мястото на евродепутат, с цел да остане еврокомисар до избирането на идващия състав на Европейската комисия. Вместо нея евродепутат ще стане Лиляна Павлова.

„ Дадох образ на сектор, който съвсем не съществуваше допреди две години. Срещам доста огромно почитание от страна и на сътрудниците, и на претендентите за ръководител на Европейска комисия ”, сподели Мария Габриел. Тя показа, че се надява още веднъж да бъде част от Европейска комисия, чийто сегашен мандат завършва към края на октомври.

„ Важно е идващият Европарламент да стартира да действа оптимално бързо, с цел да се одобрят бюджетите и да не се получи вакуум ”, добави Габриел

Тя разяснява и отдръпването на Цветан Цветанов от ГЕРБ.

„ Трябва работа, примирение и непрекъсната връзка с хората. Виждаме желанието на ръководителя ГЕРБ господин Бойко Борисов партията да бъде жив организъм, който се развива (...) Хората простят единствено един път. Имиджовият проблем ще продължава да намира своето положително развиване дотолкоз, доколкото всеки един от нас е прям и демонстрира, че желае да работи с хората. "

Тя добави, че водачът на ГЕРБ постоянно дава късмет да се поправят нещата и когато това не се случва, се той демонстрира безкомпромисност и прави радикални промени.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР