Ирландските авиационни власти разследват доклад за появили се ярки светлини

...
Ирландските авиационни власти разследват доклад за появили се ярки светлини
Коментари Харесай

БиБиСи: Пилот докладва за НЛО над ирландския бряг

Ирландските авиационни управляващи проверяват отчет за появили се ярки светлини и НЛО над югозападното крайбрежие на Ирландия, заяви БиБиСи (ВBC).

Всичко почнало в 06:47 локално време в петък на 9 ноември, когато водач на British Airways се свързва с авиодиспечерите на летище " Шанън ". Той попитал дали в региона се организират военни учения, тъй като видял нещо, " движещо се толкоз бързо ".

Ръководителят на полети дал отговор, че военни маневри не се организират.

Пилотът, който летял от канадския град Монреал до лондонското летище Хийтроу, видял " доста ярка светлина ", а обектът пристигнал откъм лявата страна на самолета, преди " бързо да се издигне на север ". Пилотът се чудел какво ли може да бъде, само че посочи, че каквото и да е, задачата му не била да търси конфликт.

Още един водач от аероплан на " Върджин " се " присъединил ", като предположил, че появилото се в небето може да е астероид или различен обект, който се насочвал още веднъж към земната атмосфера. Той сподели, че има " голям брой обекти, последващи една и съща траектория " и че те са доста ярки.

Very interesting report on Shannon high level Friday 9 November at 0630z with multiple aircraft with reported sightings of a UFO over County Kerry. Skip to 17 minutes to listen reports on @liveatc https://t.co/VP1p0hrScn #Aviation #UFO #Ireland
— Trevor Buckley (@IrishAero) November 11, 2018
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР