Ирландия игра агресивно и с висока преса срещу България снощи,

...
Ирландия игра агресивно и с висока преса срещу България снощи,
Коментари Харесай

Мик Маккарти: Доволен съм от резултата, доволен съм и от представянето на отбора срещу България

Ирландия игра нападателно и с висока преса против България нощес, като отборът се надява да повтори това при гостуването си в Грузия от Европейските квалификации в група D.

Мачът може да се окаже съдбоносен за ирландците, в случай че желаят да запазят 1-ото място, което сега заемат с 11 точки. Грузия има 4.
 Ейре - България @@@

" Доволен съм от резултата, удовлетворен съм и от представянето на тима. В някои моменти в действителност се получиха добре нещата. Джош Кълън изцяло справедливо беше определен за състезател на мача, беше просто необикновен. Алън Браун също се показа доста мощно, стартира мениджърът на ирландците Мик Маккарти.
 Ейре - България @@@

Самият треньор удостовери упованията, че почитателите ще видят същият метод на игра и в Грузия.
" Да, можехме да бъдем още по-високо, когато те си подават топката в дребното наказателно поле. Ние ги гледахме добре на видеото. А вие видяхте ли какви голове получиха против Англия?, разяснява Маккарти.

" И по този начин ние се опитвахме да вървим напред и да отрежем връзката сред техните линии, с цел да излезем на чисти позиции. Както го направи Джеймс Колинс, когато за първи път отиде в тази зона.

" Опитахме се да ги притиснем. Но да ви кажа, можеше да е същото, в случай че бяхме вкъщи с Грузия. Като отидем там ще бъде друг мач.
 Ейре - България @@@

" Все отново ще се опитваме да притискаме, няма да променим метода си на игра, само че в случай че позволите на положителни футболни тимове като Швейцария, Дания и Грузия да си открият тактиката на терена и и да вършат това, което желаят, това ще ви сътвори проблеми. Ще се опитаме да ги спрем, само че не постоянно се получава ".
След Ирландия в класирането се намират Дания и Швейцария надлежно с 9 и 8 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР